Op zoek naar een hovenier?

 

Ik ben Silvain Straathof ook wel bekend als Groenvoorziener Sil, jou persoonlijke hovenier. Als zzp'er ben ik actief met zowel het onderhouden als het aanleggen van tuinen. Ben jij opzoek naar een hovenier die vakkundig te werk gaat en waarbij het contact een op een persoonlijk en goed gecommuniceerd gaat? Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Als schooljongen heb ik mijn eerste snuffelstage gelopen bij een hoveniersbedrijf waarbij ik ben aangestoken door het tuinieren. Sindsdien ben ik nooit een ander vak gaan uitoefen met als resultaat dat ik mezelf vakkundig durf te noemen met op het moment 14 jaar ervaring waarvan bijna 7 jaar als ondernemer op een 28 jarige leeftijd (2022).

Niet alleen van een lekker bakkie koffie kan ik genieten maar ook van een uitdagende klus! of het nou licht of zwaar werk is, een grote of een kleine klus... ik bemoei me overal mee.

Voor zowel alle werkzaamheden die zouden plaats kunnen vinden in een voor of achtertuin kan je mij inschakelen. Maar ook voor instanties en bedrijventerreinen ben ik te porren.

Graag verwijs ik je door naar de foto galerij waar je aan de hand van de foto's kan zien wat voor kwaliteit ik zou kunnen achterlaten in jou tuin. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van de foto's om inspiratie op te doen.